OVER ONS

OVER ONS

Harry’s herenkapsalon bestaat inmiddels al vanaf 1980 en is overgegaan van vader tot zoon. Het is een echte familie bedrijf in het centrum van Deventer. Alle kappers die hier werken zijn professioneel. Ze hebben allemaal een opleiding gehad en door de jaren van ervaring het vak geperfectioneerd.

Na 10 jaar

Op 1 december 1980 opende Harry de Roon zijn herenkapsalon. Hij runde dit samen met zijn vriend David. Ze werden ook wel de super kappers duo genoemd. Het was de eerste 5 jaar moeilijk voor de jongens om alles uit de grond te stampen, maar na een verloop van tijd wonnen ze steeds meer de concurrentie. Ze hadden zich gespecialiseerd in de heren kapsels. Ze bedreven het vak als meesters en hebben jarenlang andere jonge kappers alle fijntjes van het vak geleerd.

Na 10 jaar ongeveer hadden de heren van de herenkapsalon een flinke uitbreiding, ze werden een steeds grotere kapsalon. Er kwam meer personeel bij en de aantal klanten begonnen flink toe te nemen. Dat vond Harry, diegene die nu als enige eigenaar erg fijn.

1 januari 2005 Harry de Roon Senior geef het stokje door aan zijn zoon Harry de Roon junior. De oude Harry blijft bij de kaksalon, alleen nog als kapper om zijn zoon te helpen met zijn vak.

16 maart 2015 is de geboorte van Harry de Roon de derde. De kapperszaak is erg trots op de jonge Harry. Als cadeau voor Harry junior krijgt hij nog eens een uitbreiding van zijn kapsalon. Ondanks er veel nieuwe jonge kapperszaken erbij komen is deze kapsalon nog steeds geliefd.

Op 23 januari 2020 is Harry’s herenkapsalon genomineerd voor Nederlandse beste kapperszaak. De mannen zijn daar enorm trots op en vereerd dat voor deze nominatie en wachten graag op de bekendmaken dat zich plaatsvindt op 24 augustus 2020. Je kunt helaas niet meer stemmen op de beste kapperszaak van Nederland.

Update de beste kapperszaak van Nederland gaat i.v.m. de corona helaas niet door.