Een volle bus krullen met krullen extensions

Heb je er de laatste tijd last dat je niet meer zulke mooie volle krullen als eerst had. Of wil je gewoon een proberen of meer en langere krullen je goed staan. Dan kan je ervoor kiezen om krullen extensions te laten zetten. Door deze extensions kan je ervoor kiezen of je haar langer of voller wordt gemaakt. Het is fijn om te weten of je extensions van echt haar zijn gemaakt of dat ze synthetisch zijn. Dit omdat er best wel wat verschillen zitten in het zetten van extensions die van echt haar zijn of extensions die van nep haar zijn. Zo hebben ze beide voor en nadelen. Dit heeft niet alleen invloed op de prijs, maar ook op hoe ze gezet worden.

krullen extensions

Voor en nadelen

Wanneer je ervoor kiest om krullen extensions te laten zetten kan je in de meeste gevallen ervoor kiezen of je echte extensions neemt of juist synthetische. Ze hebben beide voor en nadelen voor je. Zo zijn extensions die synthetische goedkoper, kleurvast en makkelijk zelf in te brengen. Maar met deze kan je niet douchen of slapen. Ook zijn ze niet mogelijk om de extensions te verven en zijn ze niet hittebestendig. En als laatste is er weinig kleurkeuzen waaruit je kunt kiezen. De extensions met echt haar zijn een stuk duurder, maar hebben ook meer voordelen. Zo gaan deze extensions lang mee en verliest het geen glans. Ook zijn deze extensions van echt haar hittebestendig en kan je het verven wanneer je dit wilt. Als laatste kan je met deze ook gewoon slapen en douche op elke moment. De nadelen van deze echte extensions zijn dus dat ze prijzig kunnen zijn en dat ze niet zelf in te zetten zijn.

Waar extensions laten zetten

Wanneer je ervoor hebt gekozen om bijvoorbeeld krullen extensions te laten zetten moet je een plek vinden waar dit goed gedaan kan worden. In de meeste gevallen wordt dit gedaan bij een kapper of een speciale salon die extensions zet. Wanneer je deze laat zetten betaal je over het algemeen voor de extensions zelf en daarnaast nog voor het te laten zetten hiervan.