Een dartsurround geeft je dartbaan een mooiere uitstraling

dartsurround

Een dartring, of dartsurround, is een rand die om het dartbord hangt. Iedere darter moet dit hebben! De belangrijkste functie van dit onderdeel is dat het je missers opvangt. Dit voorkomt gaten in de muur. Het is natuurlijk wel belangrijk om je muur zo intact en mooi mogelijk te houden. Wat ook belangrijk is, is dat je pijl niet afbreekt of bot wordt. Hierdoor komen de dartpijlen ondieper in het dartbord en heb je een goede kans om grote gaten achter te laten. Ten slotte gaan je dartborden en dartbanen er beter vanuit zien!

dartsurround

Verlichting voor je dartbord

Je wilt graag een dartsurround met verlichting, zodat je geen last hebt van schaduwen rond de pijlen. Geen gedoe met hanglampen; met het speciale darts verlichtingssysteem draag je je darts uit het donker. Welke verlichting moet je hebben? Er zijn verschillende manieren om je dartbord goed te verlichten. Dit kan bijvoorbeeld met een lichtring, lichtbalk of systeem dat je op een dartbord monteert. 

Hieronder lees je een paar voorbeelden:

  • Target Corona Vision
  • Winmau Plasma
  • One80 Illumina
  • Dartring verlichting
  • Verlichting op dartbord kast
  • Dartbord verlichting

Dartring Led-verlichting

Een van de populairste accessoires voor verlichting van je dartbord, is een dartring verlichting. Het past precies om het dartsurround. Ook creƫert het een mooi diffuus licht op de tafel zelf. De bescherming beschermt de muur erachter, maar er wordt toch aangeraden om er een stuk zachtboard achter te bevestigen. Dart verlichting met een lichtring is een van de nieuwste darts ontwikkelingen. Met deze speciale led ring kun je het hele dartbord verlichten. Er is geen teken van schaduw door de dartpijl. Dit komt door het unieke concept waarbij de led ring het dartbord overal goed verlicht. Je hebt dus goed zicht op het hele dartbord.